World of Wonder

Palomarweb wereldkaart

12 Lifestyle & Wellnesproducten die je moet hebben!

Brindis Juwelendoos

TRONKS & Co

Een dunne laag watervernis beschermt de natuurlijke houtporiën van deze unieke en volledig handgemaakte juwelendoos. Bekleed met leder en beschikbaar in walnoten- of esdoornhout is dit een echte eye-catcher.

409 Euro – www.ahalife.com

 

Brindis juwelendoos

                         Brindis juwelendoos

 

 

Deep Plum Yogatas

Gaiam

Een trendy yogatas moet standaard onderdeel van je yogauitrusting uitmaken. Je neemt je yogamat eenvoudig mee op reis of naar de yogales en een handige verstelbare riem en een extra zak vooraan maken het zenplaatje compleet.

22,50 Euro – www.gaiam.nl

 

Deep Plum yogatas

                   

Deep Plum yogatas

Luchtontvochtiger 250

250 Design

Sommige functionele objecten worden weleens onterecht genegeerd. Zo ook met luchtontvochtigers, die het leven nochtans heel wat gezonder kunnen maken. Laten we een saai object daarom visueel aantrekkelijker maken, dachten ze bij 250 design. Opdracht volbracht!

19 Euro – 250.or.kr

250 Luchtontvochtiger

250 Luchtontvochtiger

 

Pinworld Wereldkaart XL

Palomar

Een wereld zonder grenzen waar iedereen kan gaan en staan. Dat is het idee achter de grenzeloze wereldkaart van Palomar. Dankzij de 15 meegeleverd pins ontwikkel je jouw eigen wereldverhaal.

45 Euro – www.palomarweb.com

Palomarweb wereldkaart

Palomarweb wereldkaart

 

La MarTini

Highwave

Bestaat er iets lekkerder dan een Martini on the rocks! Dit heerlijke drankje verdient een uitzonderlijk glas. Het handgeblazen, dubbelwandige martiniglas van Highwave met gezandstraald binnenglas is voor ons het ideale jasje. Let’s rock!

12 Euro – www.highwave.com

La Martini martiniglas

La Martini martiniglas

 

Prismera armband(zilver-goud)

Laura Su

Het werk van juwelenontwerpster Laura Su is traditioneel beïnvloed maar met een moderne touch ontworpen. Haar nieuwe Prismera Collectie is niet anders en combineert natuurlijke elementen, met eeuwenoude versieringen en een vleugje Art Nouveau.

39 Euro – www.prismeradesign.com

 

 

Bellabeat Leaf – zilver

Bellabeat

Trendy en gezond door het leven gaan, dat is de filosofie achter de Bellabeat Leaf. De Leaf ziet eruit als een stijlvolle hanger, maar monitort via een app ook je activiteit, slaapkwaliteit, stress en zelfs je menstruale cyclus.

90 Euro – www.bellabeat.com

Bellabeat leaf

Bellabeat leaf

Natuurlijk! Zonder suiker

Annemie Reuzenaar

Het succes van haar eerste boek Zonder Suiker, deed Annemie Reuzenaar duidelijk naar mee smaken. Natuurlijk! Zonder suiker is het resultaat. Een boek over koken en bakken waarbij suiker uit den boze is. Smakelijk!

19,99 Euro – www.annemariereuzenaar.nl

Natuurlijk! Zonder suiker kookboek

Natuurlijk! Zonder suiker       kookboek

Hypnocube

4Cube

De Hypnocube 4Cube zou je misschien niet meteen kopen. Tot je het hebt en je het niet meer kan missen. Dit oplichtende wonder is immers een indrukwekkend lichtelement dat je moet zien om te geloven.

74 Euro – www.hypnocube.com

Hypnocube 4cube

Hypnocube 4cube

Vision Toaster

Magimix

Magimix is de uitvinder van de eerste doorschijnende toaster waarmee je jouw favoriete snack kunt zien bruin worden. Het bedrijf heeft oog voor detail en probeert onze alledaagse keukenbeslommeringen visueel aantrekkelijk te maken.

150 Euro – www.magimix.nl

Magimix Vision toaster

Magimix Vision toaster

4er Cube – Ahorn

LIFE Chikuno

Al eeuwenlang staat bamboehoutskool in Japan om zijn luchtzuiverende kwaliteiten bekend. De 4er Cube – Ahorn is een kubus met een honingraatstructuur van 600 gaten waarmee een oppervlakte van 4 voetbalvelden als zuiveringsstation kan gebruikt worden.

123 Euro – www.chikunolife.com

 

Chikuno cube

Chikuno cube

EPIC-id

Profilic Design Group

De Epic-ID verandert onze manier van denken over medische identificatie. Op deze waterdichte USB-armband sla je gegevens zoals persoonlijke informatie, medische geschiedenis en verzekeringsgegevens op zodat de hulpdiensten in geval van nood onmiddellijk een duidelijk medisch profiel hebben.

32 euro – www.epic-id.com

 

Epic id 2

Epic id 2

 

Leuk is ook ons overzicht van de beste selfie drones voor 2017 – 2018!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.