World of Wonder

azië cruise

Azië cruises

Cruises… wie mij kent weet dat ik al een paar jaar in het cruisebad ronddobber en dat cruises een van mijn favoriete schrijfonderwerpen zijn. Eén van de zaken die nog op mijn cruise-to-do-lijstje staat, is dan ook een Azië cruise. Is het de rust die Azië uitstraalt, het overheerlijke en gezonde eten dat ons doet wegdromen of is het gewoon dankzij de rijst die we al jarenlang over een bruidspaar gooien… ik heb er het raden naar, maar feit is wel dat Azië cruises de laatste jaren een exponentiele groei kennen. En terecht, want Azië is een continent dat ontzettend veel troeven heeft, zowel op cultureel-historisch als op natuurlijk gebied. Een Azië cruise is als het ware een gelukskoekje… kraak het, smaak het en keer met een vat vol Oosterse wijsheid weer terug naar de Westerse wereld. Wij ‘zen’ in ieder geval ons hart aan Azië verloren.

Op Azië cruise Marco Polo achterna

Wie een Azië cruise overweegt, heeft heel wat opties. Niet alleen is het kleurrijke palet aan landen zo goed als oneindig, maar kan je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om jouw Azië cruise met het land van de kangoeroes en neighbours, de woeste wildernis van Alaska of de idyllische sprookjesachtige stranden van een van de vele Pacifische eilandjes te combineren. Een andere mogelijkheid is om 1 land uit te pikken en daar verschillende havens te bezoeken. Zo behoort een China cruise momenteel tot de top der cruises. U merkt het al, dit prachtige continent dat zich uitstrekt van de ongerepte natuur in de Russische toendra tot de kusten van Papoea-Nieuw-Guinea heeft voor elk wat wils. Laat de ontdekkingsreiziger in je los en speel de moderne Marco Polo in een ware ontdekkingstocht doorheen Azië. Met dit grote voordeel…terwijl Marco Polo met de moed der wanhoop iedere dag zelf op zoek moest naar overnachtingsplaatsen en voedsel, zitten maaltijden, hutten en verschillende activiteiten in de prijs van jouw Azië cruise inbegrepen.

Azië cruises boeken bij verschillende rederijen

De populariteit van Azië cruises zorgt er ook voor dat heel wat rederijen deze cruises aanbieden. Een Azië cruise boeken, kan zo bij AIDA Cruises, Hapag Lloyd, Celebrity Cruises, Royal Caribbean International, Azamara en onze eigen Holland America Line. Elk hebben ze hun eigen vaarroutes uitgedokterd waardoor men jaarlijks uit om en bij de 150 verschillende Azië cruises kan kiezen. Heb je vragen of wens je een op maat gemaakte offerte, dan kan je elke dag via onderstaande link bij de cruisespecialisten van cruisereizen.nl terecht. Alvast een dikke kus uit het continent van de rijzende zon!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.