World of Wonder

duo massage

De beste duo massage en duo behandelingen

Duo massage: Met twee is leuker dan alleen

Zalig samen ontspannen en de stress van een werkdag even achter je laten liggen. Wie kan zich daar nu niet in vinden? Omdat met twee veel leuker is dan alleen, plaatsen we enkele unieke duo-spabehandelingen in de schijnwerpers. Een duo massage of duo behandeling geeft je de kans om het vuur in je relatie weer aan te wakkeren of om gewoon op een romantische wijze van elkaars gezelschap te genieten.

Duo massage: Liefde gaat door de maag

Liefde gaat door de maag en dat hebben ze bij Waers Waters in het Belgische Groot-Bijgaarden maar al te goed begrepen. Ze combineren een overheerlijke lunchmaaltijd voor 2 personen met een bezoek aan hun uitgebreide wellnessfaciliteiten en een unieke behandeling in de vorm van de Baborganic-behandeling. Een glaasje Veuve Clicquot, 6 oesters per persoon en een half kreeftje,… we kunnen ons een slechtere aanloop naar de Baborganic-behandeling inbeelden.  Vervolgens is het twee uur lang eindeloos genieten van een uitgebreide stretching en een behandeling in haar puurste vorm. Sensuele, zachte sneeuwvlokjes die op het lichaam dwarrelen, worden gevolgd door een unieke massage waarin zuivere bergkristallen als massageobject dienst doen. Producten en olieën met de frisheid en heilzame stoffen uit de Alpen zorgen voor dat tikkeltje meer. Deze duo massage brengt jullie dichter bij elkaar en is ongetwijfeld het begin van een prachtige avond!

Deze duo massage en duo behandeling is via spaonline (zie onderstaande link) te boeken.

Duo massage: Leer zelf de kneepjes van het massagevak

Wellness hoeft niet altijd een klassieke massage te zijn. Ook een weekendje van elkaar genieten, inclusief overnachting en ontbijt, met een vleugje  wellness in de vorm van een unieke massagebehandeling voor twee kan echte wellness zijn. Bij Bed & Breakfast De Oude Walnoot in het Nederlandse Sint Pancras hebben ze daarom een verrassend 2-daags wellnessarrangement in het leven geroepen. De eerste dag worden jullie ontvangen met een hapje en kan de avond naar eigen voorkeur, eventueel met advies van het gastkoppel, ingevuld worden. De volgende dag start met een luxe-ontbijt, gevolgd door een korte dorpswandeling richting de plek waar jullie een uitzonderlijke massage wacht. Voor het goede doel moeten jullie deze keer immers zelf de handen uit de mouwen steken… een duo massage in een ander daglicht geplaatst. Een ervaren masseuse leert je als koppel alle kneepjes van het massagevak, terwijl je zelf jouw partner onder handen neemt.  Na afloop kunnen jullie dan het prachtige Westfriesland ontdekken en ’s avonds misschien het pas geleerde uitgebreid toepassen.

Deze duo massage en duo behandeling is via spaonline (zie onderstaande link) te boeken

Duo massage: Samen genieten op de Wellness Pearl Bank

Geen betere duo massage en behandeling denkbaar dan de diamantbehandeling van Belle Wellness and Nails. Gelegen in het Belgische Brugge Sint-Kruis wacht de gasten een onvergetelijke halve dag pure verwennerij. Dit arrangement is een all-in-one behandeling die oog heeft voor beide partners. Een ongeëvenaarde streling voor lichaam en geest. Benieuwd naar de inhoud van deze behandeling? We houden jullie niet langer in spanning. Tapa’s als opener, gevolgd door een voetbadje, een luxe Eclat gelaatsverzorging en een hoofdhuidmassage. Alsof dat nog niet voldoende is, krijgen jullie ook een pakking, een stoombehandeling en een diepgaande scrub op de exclusieve Wellness Pearl Bank. Om tot slot met warm water overspoeld te worden en een body butter behandeling te ondergaan. Exclusief is misschien een understatement voor de Wellness Pearl Bank. Jullie liggen namelijk op een voorverwarmde bank gevuld met zacht kasteelgrind. Een ongekend en zalig warm gevoel dat de ideale basis voor 3 uur genieten vormt. Een love cocktail als afsluiter maakt het passionele wellnessplaatje compleet.

Deze duo massage en duo behandeling is via spaonline (zie onderstaande link) te boeken

Duo massage: Sweet dreams

Hamam extravagant… klinkt aantrekkelijk, niet? En wees er maar zeker van dat dit duo- wellnessarrangement van 90 minuten je versteld zal doen staan. Wellness Vital te Delden nodigt jullie dan ook graag uit om zelf de geneugtes van dit uitgebreide wellnesspakket te ontdekken. Een scrubmassage, inzepen, een lichaamsmassage, een hoofdhuidmassage en een gezichtsmasker. Een arrangement vol verwennerij.  Als kers op de taart is er de Rasulbehandeling. Het is dit onderdeel dat het arrangement zo uniek maakt en je de kans geeft om ook elkaar even te verwennen. En wel met klei of chocolade. Jullie worden in een verwarmde ruimte met kleurrijke sterrenhemel, die je laat meedrijven in een gevoel van ‘Duizend en één Nacht’, gestuurd. Smeer elkaar volledig in met klei of chocolade en geniet vervolgens van een immens comfortabel gevoel waarbij door aangename warmte de huid wordt gereinigd en je helemaal zal opleven. Net voor het einde zal een verfrissende regenbui de wellnesssubstantie wegspoelen. Chocolade en passie…sweet dreams.

Deze duo massage en duo behandeling is via spaonline (zie onderstaande link) te boeken

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.