World of Wonder

crystal mountain

De beste wellness resorts in de wereld: Crystal Mountain Spa

Het zal jullie waarschijnlijk niet verbazen als ik jullie vertel dat we helemaal weg zijn van alles wat met wellness & spa’s te maken heeft. Van tijd tot stond zal dan ook een blogartikel verschijnen dat onze passie voor deze puurste vorm van ontspannen in de schijnwerpers plaatst. Beginnen doen we met wat volgens ons en volgens de meningen van vrienden, kennissen en gasten van onze website de beste wellness resorts ter wereld zijn. Ons lijstje is natuurlijk subjectief en mochten jullie zelf nog niet te missen resorts in gedachten hebben, feel free to share them via de reacties. Sharing is caring en we kijken er al naar uit om nieuwe wellnesspareltjes te ontdekken.

De Amerikaanse Crystal Mountain Spa is een 1530 m² grote oase gelegen in het hart van het Crystal Mountain-gebied in Noord-Michigan, een gebied dat je door zijn natuurlijke schoonheid zal inspireren en tot rust zal brengen. Vanaf het eerste moment dat je de deuren van deze unieke Spa binnenstapt, zal je aangenaam door de hartelijke ontvangst, de warme omgeving en de uitgebreide faciliteiten verrast worden.

crystal mountain spa

crystal mountain spa

Seizoensgebonden behandelingen bij Crystal Mountain

Ieder seizoen weer zien we de ons omringende natuur nieuwe vormen aannemen, daarbij invloed uitoefende op de omgeving en op ieder van ons. Bij de Crystal Spa hebben de therapeuten een adembenemende oase van rust ontwikkeld waarbij de vier seizoenen die Michigan rijk zijn een centrale rol spelen als het op behandelingen aankomt. De rijkdommen der natuur, in dit geval kruiden, planten en olieën, bepalen grotendeels de behandelingen en rituelen die je in de Crystal Spa kunt ondergaan. Zo krijg je het hele jaar rond een seizoensgebonden wellnesservaring. Van een zomerse zonnebloembehandeling tot een appelscrub in de herfst. De mogelijke behandelingen beperken zich bovendien niet alleen tot massages, maar omvatten ook huidverzorging, make-up, waxing en zelfs speciale behandelingen voor mannen en kinderen.

Interessante pakketten en promoties

Naast seizoensgebonden behandelingen kan je als bezoekers van de Crystal Spa en de Crystal Mountain Resort & Spa in het algemeen ook een keuze uit heel wat interessante pakketten maken. Voor fervente golfers is er bijvoorbeeld een aangepast Golf en Spapakket terwijl ’s winters het Ski- en Spapakket dan weer tot de mogelijkheden behoort. Ook voor verjaardagen, huwelijken of andere gelegenheden werden op maat gemaakte formules en pakketten ontworpen. Deze pakketten beperken zich bovendien niet alleen tot het spagedeelte, maar er zijn ook tal van interessante promoties en pakketten die zich op op andere facetten van het Crystal Mountain Resort & Spa richten.

crystal mountain golfterrein

crystal mountain golfterrein

Een resort en omgeving om U tegen te zeggen

Crystal Spa maakt deel uit van een domein dat als Crystal Mountain Resort & Spa door het leven gaat. Dit uitgestrekte domein vormt voor vele Amerikanen zowel in de zomer als in de winter de vakantiebestemming bij uitstek. Het resort bestaat uit maar dan 250 hotelkamers, verschillende suites, knusse bungalows en huisjes, volledige uigeruste appartementen en majestueuse bergvilla’s. Zo is er voor ieder wat wils, of je nu ongestoord je vakantie wilt doorbrengen of te allen tijde in het middelpunt van de activiteiten wilt verblijven. Naast het ruime assortiment aan accommodatiemogelijkheden en de wonderlijke spa is dit resort ook het neusje van de zalm als het op indoor- en outdooractiviteiten aankomt. ’s Winters en in de herfst kunnen skiërs en snowboarders zich volledig op 48 onberispelijke skipistes uitleven terwijl langlaufers dan weer hun hartje aan de meer dan 40 kilometer cross-countrypaden kunnen ophalen. Ook ijsschaatsen, wandelen en paardrijden behoren tot de winterse mogelijkheden. In de lente en zomer gaat dan een heel nieuwe wereld open waarbij water-, golf- en ook paardrijactiviteiten centraal staan. Met een 4-sterren golfcourt, imposante bergketens- en passen en Lake Michigan in de nabijheid zijn de mogelijkheden zo goed als onbeperkt.

Het Crystal Mountain Resort boeken doe je voor de laagste prijs volgens onze zoektocht het best via booking.com. Onderstaande zoekbox kan je hierbij helpen:


Booking.com

Crystal Spa

12500 Crystal Mountain Drive

49683 Michigan

Amerika

www.crystalmountain.com/crystal-spa/home

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.