World of Wonder

holland america line 2

Holland America Line

Sinds ik een paar jaar geleden in de wereld van de cruises ben gerold, blijft deze wereld me nog elke dag verbazen. Er zijn nog nooit zoveel nieuwe cruiseschepen in opbouw geweest en ook het aantal cruises en het aantal bestemmingen rijst de pan uit. Dat de stijgende populariteit daar iets mee te maken heeft, zal jullie waarschijnlijk niet verbazen. Maar welke rederij kies ik nu best voor het type cruise dat ik in gedachten had en wat zijn de karakteristieken en voordelen per rederij? In deze reeks van artikels plaatsen we enkele rederijen voor jou in de schijnwerpers zodat het kiezen van een cruise en rederij iets makkelijker verloopt. Vandaag is het de beurt aan HAL of Holland America Line. Meer weten over andere rederijen in deze reeks, lees dan zeker deze artikels:

Wie aan boord van een Holland America Line cruiseschip stapt, waant zich even in the roaring 20’s. Middelgrote cruiseschepen die met heimwee naar het bourgeoisie verleden teruggrijpen, maar dan wel een modern jasje hebben aangetrokken. Alsof de Titanic door een carwash van modern comfort en hedendaagse technologie is gevaren. De Nederlandse cruisemaatschappij heeft dan ook een bruisend verleden waarin het van trans-Atlantische cruisemaatschappij tot een van de populairste cruiserederijen ter wereld evolueerde. Zowel haar verleden als haar oorsprong worden vandaag de dag hoog in het vaandel gedragen en leveren een leuk allegaartje van wereldwijde cruises op waarvan er heel wat Nederland als vertrek- of aanleghaven hebben. Zin om ook eens met jouw Leonardo Dicaprio de wereld te verkennen…

  • Nederlandstalig personeel
  • Middelgrote cruiseschepen
  • Vertrek uit Nederlandse cruisehavens
  • Ruim aanbod aan workshops, cursussen en seminaries.

 

Holland America Line signature of excellence

Holland America Line signature of excellence

Wist je dat… over Holland America Line

Holland America Line (HAL) onlangs een ‘Signature of Excellence’-programma heeft uitgevoerd. Er werd maar liefst 500 miljoen Dollar in het verbeteren van voorzieningen en de service op alle cruiseschepen  geïnvesteerd.

Kinderen bij Holland America Line

Holland America Line heeft op maat gemaakte kinderprogramma’s en kinderclubs voor kinderen van 3 tot en met 17 jaar. Professionele kinderbegeleiders gaan mee op schattenjacht, bakken pizza’s, houden sporttoernooien en geven zelfs dans- en technologielessen.

Quote

Binnen een familiale en nostalgische sfeer vanuit Nederland de mooiste plekjes op aarde ontdekken.

HAL en vervelen… you say what?

Je hebt mensen die zonder problemen elke dag weer van luieren en ontspannen hun favoriete bezigheid kunnen maken en je hebt mensen bij wie het woord stilzitten niet eens in het woordenboek staat. Voor de eerste categorie cruisegangers zijn er wellnessruimtes en zwembaden voldoende. HAL wil echter ook de twee categorie in de watten leggen. Hoe ze dat doen? Door aan boord kooklessen, wijnproeverijsessies, kunstevenementen en zelfs digitale workshops in samenwerking met Windows te organiseren .HAL en vervelen… dat staat niet in hun woordenboek.

Holland America Line

Holland America Line

Van cruises rond de kerktoren tot grand voyages

Wie het woord Holland America Line in de mond neemt, denkt natuurlijk meteen aan cruises vanuit Rotterdam, Amsterdam of IJmuiden. Maar HAL is zoveel meer. Je kan ermee op zoek gaan naar kariboes in Alaska, de rijzende zon achternagaan in Azië of je beste Portugees bovenhalen als plots Christus de Verlosser boven Rio de Janeiro door de patrijspoort opduikt. HAL staat niet alleen bekend om zijn trips vanuit Nederland maar ook om zijn grand voyages van 25 dagen en meer. De wereld ligt aan je voeten.

Eten waar en wanneer jij het wilt bij Holland America Line

As You Wish… het klinkt als een betoverende spreuk van de Alladin-geest, maar het is wel degelijk het zo typerende en flexibele eetprogramma van Holland America Line. Jij bepaalt wanneer en waar je eet. Of je kiest voor een vaste tafel met een vast uur of je gaat voor de ultieme flexibiliteit en je bepaalt gewoon elke dag op het moment zelf waar en wanneer je gaat eten. Krijg je al honger?

Een Holland America Line cruise boeken?

Zegt het jou ook wel iets een Holland America Line cruise boeken … boek dan of vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaande banner en geniet van de laagste prijzen voor jouw cruise!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.