World of Wonder

El Pacha

Ibiza Uitgaan

Hoewel de zonnige zomer toch weer even haar staart heeft ingetrokken deze dagen kunnen we er niet onderuit… de zomer komt eraan en goed twee weken geleden konden we daar met heerlijk tropische temperaturen al even van genieten. Wie het woord zomer in de mond neemt, denkt meteen aan zon, vakantie, zee,… Om dit zomerse aspect extra in de verf te zetten, leek het mij hoog tijd om nog eens een reeks toeristische blogartikels op jullie los te laten. Starten doe ik daarom met alles wat je al ooit over Ibiza wilde weten. Inderdaad Ibiza…feesteiland bij uitstek, maar ook zoveel meer. Ontdek het zelf via deze blokartikels. Vandaag Ibiza Stranden:

Ibiza Uitgaan: El Pacha, Es Paradis en Space

Ibiza wordt ontegensprekelijk verbonden met clubs, muziek en discotheken. Ibiza is alles wat een mens mag en kan verwachten op party- en feestgebied. Het eiland is vooral tijdens de zomer een echte trekpleister voor jonge feestgangers van over de ganse wereld die in aanraking willen komen met waarvoor Ibiza wereldwijd bekend staat, het uitgaansleven. Aangezien het feestgebeuren zich voor 99% afspeelt tijdens de warme zomermaanden zijn de meeste clubs en discotheken ook slechts geopend van begin juni tot eind september. Uitzonderingen hierop zijn El Pacha, gans het jaar open, en Es Paradis en Space, die al eerder in het jaar hun deuren openen.

Discotheek El Pacha in Ibiza

Discotheek El Pacha in Ibiza

Ibiza Uitgaan: Ibiza Stad en San Antonio

Het clubleven in Ibiza is ook zeer uiteenlopend en biedt wel voor ieder wat wils. Alle muziekgenres van hip hop muziek over trance tot house komen aan bod. Omwille van zijn beperkte oppervlakte is het ook perfect mogelijk om de ene avond het oosten van Ibiza te verkennen en zich de volgende dag op het nachtleven in het westen van Ibiza te werpen. Het oosten, met Ibiza Stad, en het westen, met San Antonio, herbergen namelijk de twee eerder genoemde feeststeden bij uitstek. Zo biedt Ibiza Stad zijn bezoekers de grootste club in de wereld, de Privilege, en San Antonio dan weer de meeste bezochte en misschien wel populairste club ter wereld, Eden.

Club Amnesia in Ibiza

Club Amnesia in Ibiza

Ibiza Uitgaan: Check de playlist online

De meeste clubs en discotheken zijn er van vroeg in de avond tot vroeg in de ochtend waardoor er volop van het feestgebeuren kan genoten worden. Van een sluitingsdag heeft men in het nachtelijke leven van Ibiza nog nooit gehoord. Online kunt u ook al op voorhand de verschillende discotheken en eventuele playlists, want elke zomer komen er wel wereldvermaarde DJ’s in Ibiza draaien, checken. Een groot aantal van de clubs bieden zelfs de mogelijkheid om op voorhand tickets aan te kopen. Bent u zeker van een discotheekbezoek dan is dit de ideale manier om geld uit te sparen. Tickets aan de inkom zijn namelijk altijd duurder.

Ibiza: de beste hotels en verblijven aan de beste prijsBooking.com

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.