World of Wonder

gezonde voeding

Lekker in je vel… het belang van gezonde voeding!

Je levensstijl heeft onwijs veel invloed op je staat van zijn, hoe vrij en gezond je je voelt, hoe je denkt over de grote dingen in het leven. Naast goed slapen, voldoende ontspanning en inspanning, gezonde relaties et cetera, is ook gezonde voeding een sleutel voor de deur naar een hoger niveau van leven.

Gezonde voeding zorgt namelijk voor meer disconnectie met jezelf of juist voor meer connectie. Hoe meer geknutselde voeding je eet, hoe meer je vervreemd raakt van je lijf, het groeit en gaat op den duur haperen. Er is helaas veel eten dat je lichaam kort verzadigt, even die korte kick geeft en dan doel ik met name op de suikers en E-nummers. Maar ze blokkeren iets in je lijf, het verdooft iets, je bent niet helemaal vrij. Misschien ben je er zelfs verslaafd aan, kun je niet zonder zoetigheid.
Je bent gemaakt om daar vrij van te zijn, te genieten, van jezelf en van je lijf te houden. Uniek en gezond, het hele plaatje.

Gezonde voeding rechtstreeks uit de natuur

Gezonde voeding rechtstreeks uit de natuur zorgt ervoor dat je meer en meer in lijn komt met jezelf, doordat al die voedingsstoffen in die heerlijke, verse producten ervoor zorgen dat alle organen goed kunnen functioneren en je energieniveau omhoog gaat en je lijf je daar veel voor teruggeeft. Je voelt je helderder in je hoofd, kunt scherper beslissingen maken en je kunt meer aan; zoals nieuwe uitdagingen, waardoor je weer gelukkiger kunt worden. Je vangt signalen van je lijf beter op, zodat je daar meteen op kunt inspelen.
In een schoon lijf is het veel gemakkelijker om positief te denken, te voelen en te ervaren wat jouw weg is in dit leven en om steeds te ontdekken of je je hart nog steeds aan het volgen bent, de dingen waar jij voor wilt gaan, vanuit innerlijke rust en tevredenheid.

Superfoods die bijvoorbeeld je denken (hersenchemie) verbeteren zijn onder andere hennepzaad, chiazaad, kokosolie, rauwe cacao, groene koffie-extract en spirulina. Probeer er eens een paar uit en zie wat ze voor jou kunnen betekenen.

Meer weten over superfood?

Op weg naar een gezonder leven met behulp van apps?

Gezond eten is echt een rijkdom voor je geest!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.