World of Wonder

MSC Cruises

MSC Cruises

Sinds ik een paar jaar geleden in de wereld van de cruises ben gerold, blijft deze wereld me nog elke dag verbazen. Er zijn nog nooit zoveel nieuwe cruiseschepen in opbouw geweest en ook het aantal cruises en het aantal bestemmingen rijst de pan uit. Dat de stijgende populariteit daar iets mee te maken heeft, zal jullie waarschijnlijk niet verbazen. Maar welke rederij kies ik nu best voor het type cruise dat ik in gedachten had en wat zijn de karakteristieken en voordelen per rederij? In deze reeks van artikels plaatsen we enkele rederijen voor jou in de schijnwerpers zodat het kiezen van een cruise en rederij iets makkelijker verloopt. Vandaag is het de beurt aan MSC Cruises of Mediterranean Shipping Company Cruises. Meer weten over andere rederijen in deze reeks lees dan zeker de volgende artikels:

Met meer dan 20 jaar ervaring en 12 cruiseschepen bezorgt MSC Cruises jaar na jaar vooral de Europese cruisepassagiers de cruise van hun leven. Het woord is al gevallen… Europa. Het hele jaar door cruises die je het beste van het Mediterrane gebied tonen en tijdens de zomermaanden ook talrijke Noord-Europa cruises. MSC biedt daarnaast niet alleen fantastische cruises in thuisbasis Europa aan, maar o.a. ook in Dubai en de Caribbean. Elegante schepen met een vleugje Italiaans charisma en aroma… dat is MSC Cruises.

Waarom MSC Cruises

  • Kinderen cruisen met hoge kortingen
  • Talloze cruisemogelijkheden in Europa
  • Mediterrane invloeden
  • Exclusief VIP-gedeelte: MSC Yacht Club

Wist je dat… over MSC Cruises

MSC de bouw van gloednieuwe cruiseschepen heeft aangekondigd? Het eerste cruiseschip uit de nieuwe ‘Seaside’-klasse wordt verwacht in november 2017 klaar te zijn.

Kinderen bij MSC Cruises

MSC Cruises is in de zomermaanden bijzonder in trek bij families. Hun prijsbeleid waarbij kinderen tot 17 jaar alleen de havengelden betalen, is zonder twijfel een van de hoofdredenen.
Vanaf maart 2016 betalen kinderen tot 13 jaar alleen de havengelden.

MSC Divina

MSC Divina

Quote

Wie stijlvolle sensualiteit en Mediterrane gemoedelijkheid tijdens een Europese cruise een warm hart toedraagt, kunnen we MSC Cruises met stip aanbevelen.

Italiaanse flair met een maritieme touch

Je merkt het aan alles wanneer je voor het eerst een voet aan boord van een MSC cruiseschip zet. Het Mediterrane karakter zit in MSC Cruises verweven. Van overheerlijke gastronomische Franse en Italiaanse gerechten tot de ‘la vita è bella’-uitstraling van de schepen zelf. Dat de legendarische actrice Sophia Loren inspiratie geeft aan de cruiseschepen, onderstreept enkel haar band met alles wat maar een beetje naar de Middellandse Zee neigt.

Een beetje structuur kan geen kwaad

Chaos met de grote C… daar hebben ze bij MSC nog nooit van gehoord. In plaats van het dynamisch dineren dat andere rederijen aanbieden, volgt de Italiaanse rederij een goed gestructureerd, traditioneel cruiseschema op gebied van maaltijden. Iedere passagier zit op vooraf bepaalde plaatsen en wordt ook verwacht om binnen een bepaald tijdspanne te komen eten. Dat een beetje structuur heus geen kwaad kan, bewijst het feit dat dit beleid heel wat passagiers aanspreekt. Het bespaart je  alvast de discussie: ‘Waar gaan we zitten, schat?’.

MSC Yacht Club

MSC Yacht Club

Je als VIP in de watten laten leggen bij MSC Cruises

Niet zo lang geleden introduceerde MSC Cruises haar MSC Yacht Club. Het betreft een exclusief VIP-gedeelte, wat ook wel een “ship in ship”-concept wordt genoemd. Je beschikt er over je eigen zwembad, restaurant en lounge en je kan er 24 uur per dag op een butler beroep doen. In de exclusieve suites kom je geen vierkante meter tekort en zelfs in de winter kan je een kleurtje opdoen dankzij het unieke VIP-solarium. Een echte VIP-behandeling waar je zeker van kunt wegdromen.

Een cruise boeken bij MSC Cruises

Zegt het jou ook wel iets een MSC Cruises cruise boeken … boek dan of vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaande banner en geniet van de laagste prijzen voor jouw cruise!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.