World of Wonder

norwegian cruise line

Norwegian Cruise Line

Sinds ik een paar jaar geleden in de wereld van de cruises ben gerold, blijft deze wereld me nog elke dag verbazen. Er zijn nog nooit zoveel nieuwe cruiseschepen in opbouw geweest en ook het aantal cruises en het aantal bestemmingen rijst de pan uit. Dat de stijgende populariteit daar iets mee te maken heeft, zal jullie waarschijnlijk niet verbazen. Maar welke rederij kies ik nu best voor het type cruise dat ik in gedachten had en wat zijn de karakteristieken en voordelen per rederij? In deze reeks van artikels plaatsen we enkele rederijen voor jou in de schijnwerpers zodat het kiezen van een cruise en rederij iets makkelijker verloopt. Vandaag is het de beurt aan NCL of Norwegian Cruise Line. Meer weten over andere rederijen in deze reeks lees dan zeker de volgende artikels:

Al bij het aanschouwen van de eerste glimp van de Norwegian Cruise Line cruiseschepen valt het kleurrijke en speelse karakter van de rederij op. Een sfeervolle trend die zich ook tot diep vanbinnen in de buik van de schepen voortzet. Alles bruist en sprankelt van het leven. Van de tientallen restaurants en bars tot de spektakelrijke Broadwayshows. Je zou er spontaan een dansje willen maken. Norwegian Cruise Line wordt ook als een van de familie cruiserederijen bij uitstek beschouwd. Het zou ons niet verwonderen als je kleine spruit ’s avonds afgepeigerd nog net zijn bed haalt na het ontdekken van heuse waterpretparken, klimmuren en speelzalen.

Stirrup Cay

Stirrup Cay

Wist je dat… over Norwegian Cruise Line?

Norwegian Cruise Line een eigen privé-eiland heeft. Het gaat om het paradijselijke eiland Great Stirrup Cay in de Bahamas. Het is er heerlijk om te zonnebaden en te surfen en vormt een stop op vele cruises.

Kinderen bij Norwegian Cruise Line

NCL en kinderen… een ideale combinatie. Het Guppy-programma is geschikt voor kinderen van 6 maanden tot 3 jaar. Terwijl kinderzwembaden en –disco’s, game centers en interactieve sessies voor de iets grotere klaarstaan. Er zijn ook suites speciaal voor families.

Quote

NCL is een casual rederij met een trendy technologie, aantrekkelijke promoties en een scala aan activiteiten en excursies voor zowel singles, koppels als gezinnen.

Eet wat je zinnen streelt en niet wat je voorgeschreven wordt

Norwegian Cruise Line is de uitvinder van het freestyle dineren. Bye bye vaste plaatsen en vaste tijdstippen om te eten, welkom flexibiliteit. Als rederij met restaurants van boeg tot achtersteven, kun je uit meer restaurants kiezen dan je dagen aan boord bent. Van Franse bistro’s over lekker vettige en prettige vleesrestaurants tot Oosterse sushibars. Aan boord is er ook een chocolate dessert night dat je moet gezien en geproefd hebben om het te geloven. Dus bij NCL eet je wat je zinnen streelt en niet wat je voorgeschreven wordt.

Norwegian Bawn

Norwegian Bawn

The sky is the limit

Jep, als het op entertainment aankomt, is ‘the sky the limit’ bij Norwegian Cruise line. Broadway is er niets tegen. Elk jaar weer timmeren tientallen professionele entertainers de beste shows en voorstellingen in elkaar om je weer met de nodige ooohhh’s en aaahhh’s op te zadelen. Op het programma van een NCL-cruise vind je onder meer live optredens, dj’s, adembenemende shows en heuse Broadway musicalproducties. The show must go on!

Uitstekende prijs-kwaliteit

NCL oefent een forse aantrekkingskracht uit op jonge gezinnen en stellen en daar speelt de uitmuntende prijs-kwaliteit die onze Noorse vrienden kunnen aanbieden ongetwijfeld een belangrijke rol in. Als kers op de taart ligt er bij Norwegian Cruise Line altijd wel een leuke actie op de loer. Gratis drankpakketten, kinderen tegen korting mee aan boord of wat extra boordtegoed. Het zijn net deze kleine dingen die een cruise bij Norwegian net dat tikkeltje extra geven.

Een Norwegian Cruise Line cruise boeken

Zegt het jou ook wel iets een Norwegian Cruise Line cruise boeken … boek dan of vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaande banner en geniet van de laagste prijzen voor jouw cruise!

 

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.