World of Wonder

cruisereizen online boeken

Online boeken van je cruise… een fluitje van een cent

De wondere wereld van het Internet heeft zo zijn onmiskenbare voordelen. Gedaan met van het ene naar het andere reisbureau hollen. Op een lazy Sunday, het mag natuurlijk ook op een andere dag, zijn een computer, een stel vingers en een muis voldoende om een cruise te boeken… ja inderdaad, online boeken van een cruise. Voeg daar nog de gebruiksvriendelijke website van cruisereizen.nl aan toe en je bent zo goed als vertrokken. Je zult al snel merken dat het online boeken van een cruise een fluitje van een cent is en dat je hiermee in het kielzog van duizenden andere tevreden klanten zult varen. Cruise je even mee doorheen de wereld van het online boeken?

Alles online boeken: cruise, transfers, vluchten…

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen, cruisereizen.nl is de enige website waar je alles maar dan ook alles zelf online kunt boeken. Jij hebt het roer in handen. Je denkt even na over een bestemming, wint informatie in over de verschillende rederijen en enkele seconden later voel je de online wind al in je haren ruisen als je doorheen het boekingsproces loopt. Naast de bestemming en de rederij nog even de periode bepalen en je duikt meteen het cruiseschip zelf in met een waaier aan hutten die je richting uitkomen: binnenhut, buitenhut, hut met balkon, suite  of zegt een garantiehut jou wel iets. Aan accommodatie geen gebrek. En als extraatje krijg je ook nog een dekplan voorgeschoteld waarmee je zelf je hutnummer kunt kiezen. Een plekje vlakbij het zwembad voor de waterratten, een hut binnen bereik van een restaurant voor de Bourgondiërs,… geen plek te gek. Omdat een cruise vaak meer is dan varen alleen wordt tot slot de mogelijkheid aangeboden om vluchten en transfers van en naar de haven online te boeken.

Op het eind van de rit of liever van de vaart om in de cruisesfeer te blijven, krijg je meteen een totale prijs en dit zonder extra reserveringskosten. Valt het samengestelde cruisepakket en de scherpe prijs in de smaak dan rest nog de betaling in een veilige omgeving waar alle gangbare betaalmiddelen tot de keuzemogelijkheden behoren, uit te voeren en je matrozenpak van onder het stof te halen.

Online boeken met hulp van enkele cruisespecialisten

Voor de eeuwige twijfelaars onder ons, maar ook voor de mensen die een zee van informatie wensen en gelijk hebben ze, een geïnformeerd passagier is er namelijk twee waard, zijn er nog steeds lieftallige en deskundige cruisespecialisten. Met de lach op het gezicht en een rugzak vol cruisekennis staan ze jou maar al te graag telefonisch te woord en kijken ze iedere online boeking na zodat je zeker krijgt wat je verwacht. En dit 7 dagen op 7 tot laat in de avond.

Een cruise online boeken

Zegt het jou ook wel iets een cruise online boeken … boek dan of vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaande banner en geniet van de laagste prijzen en beste service voor jouw cruise!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.