World of Wonder

adventure of the seas royal caribbean international

Royal Caribbean International

Sinds ik een paar jaar geleden in de wereld van de cruises ben gerold, blijft deze wereld me nog elke dag verbazen. Er zijn nog nooit zoveel nieuwe cruiseschepen in opbouw geweest en ook het aantal cruises en het aantal bestemmingen rijst de pan uit. Dat de stijgende populariteit daar iets mee te maken heeft, zal jullie waarschijnlijk niet verbazen. Maar welke rederij kies ik nu best voor het type cruise dat ik in gedachten had en wat zijn de karakteristieken en voordelen per rederij? In deze reeks van artikels plaatsen we enkele rederijen voor jou in de schijnwerpers zodat het kiezen van een cruise en rederij iets makkelijker verloopt. Vandaag is het de beurt aan Royal Caribbean International. Meer weten over andere rederijen in deze reeks lees dan zeker de volgende artikels:

Samen met de cruiseschepen van Carnival Cruise Lines spreken de cruiseschepen van Royal Caribbean International waarschijnlijk het meest tot de verbeelding. Het zijn ware steden, niet op wieltjes maar wel op robuuste boegen die de zee zonder al teveel moeite doorklieven. Het is dé rederij bij uitstek voor gezinnen, liefhebbers van actieve excursies en de ‘Sporty Spices’ onder ons waarbij haar 25 cruiseschepen zowat elke zee op deze aardkluit trotseren en je naar de mooiste plekjes ter wereld brengen. Niet alleen royaal in haar naam maar ook royaal in haar aanbod!

royal caribbean international entertainment

royal caribbean international entertainment

Waarom Royal Caribbean International

  • Uitgebreide kinderanimatie
  • Beste sportfaciliteiten op zee
  • Adembenemende suites met panoramisch zicht
  • Top Broadway entertainment

Quote

Royal Caribbean heeft op haar adembenemende cruiseschepen een hart voor kinderen en oog voor de actieve cruisereiziger.

Wist je dat… over Royal Caribbean Internaional

Royal Caribbean International net zoals Norgewian Cruise Line een eigen privé-eiland heeft, namelijk CocoCay. Het is een eco-vriendelijk eiland met een eigen waterpretpark en begeleide wandelingen die de natuurlijke pracht en praal in de verf zetten.

royal caribbean international ocean club

royal caribbean international ocean club

Kinderen bij Royal Caribbean International

De beste keuze voor families na Disney Cruises, maar dan wel een stuk goedkoper. Aangepast Adventure Ocean jeugdprogramma voor kinderen van 3 tot en met 17 jaar en uitgebreide waterpretparken.

Smeer die beentjes maar in

Sportfanaten aller landen smeer die beentjes en armen al maar in want wij hebben de rederij van je leven gevonden! Royal Caribbean International is een waar paradijs voor adrenalinejunkies die zich elke dag in het zweet willen werken. Wat dacht je van onder meer muurklimmen, surfen op een surfsimulator, ijsschaatsen, indoor skaten en ja zelfs boksen in een heuse boksring. De sportmogelijkheden op de Royal Caribbean International cruiseschepen zijn bijna eindeloos. No pain no gain!

Avontuurlijke excursies voor adrenalinejunkies

Dat sportieve cruisepassagiers ook vaak avontuurlijke en out-of-the-box excursies kunnen waarderen, beseffen ze bij Royal Caribbean International maar al te goed. Zet je daarom schrap voor enkele excursies die je in de zevende hemel zullen brengen. Om je een idee te geven hier een kleine greep uit het ruime aanbod: zwemmen met pijlstaartroggen in de Caraïben, wandelen over ijzige watervallen in Alaska of de rots van Gibraltar tot de top beklimmen en dan van het adembenemende panorama genieten.

Op stap met Kung Fu Panda en Shrek

Royal Caribbean International legt niet alleen graag de ouders in de watten maar heeft ook enkele exclusieve activiteiten en verrassingen voor de kleinsten onder ons. Zo heeft de rederij een exclusieve partnership met DreamWorks waardoor je van tijd tot stond oog in oog komt te staan met Shrek, de gekste Madagascar-dieren en Kung Fu Panda. De rederij staat ook bekend om haar Adventure Ocean programma en de kindvriendelijke speelruimtes en omgeving. Om dan nog maar van de 3D-films te zwijgen.

Een Royal Caribbean International cruise boeken

Zegt het jou ook wel iets een Royal Caribbean International cruise boeken… boek dan of vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaande banner en geniet van de laagste prijzen voor jouw cruise!

 

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.