World of Wonder

hexagon foto

Van een unieke hexagon foto wanddecoratie tot een wonderbaarlijke deurposter

Een tijdje geleden gingen we op zoek naar een leuk interieuridee. Onder een leuk interieuridee verstaan wij een verfrissend ideetje om onze woning op te fleuren en tegelijkertijd een trendy look te geven zonder daarbij in de verouderde fotolijsten, schilderijen en klassieke fotocollages te vervallen. Na wat detectivewerk op het wereldwijde web stootten we plots op een wanddecoratie de naam ‘wanddecoratie’ waardig. Het ging om een zogenaamde hexagon foto; een foto aan de muur die net wat anders is dan de anderen. Niet het normale formaat muurfoto’s die we allemaal wel kennen. Het leuke eraan is dat je een ware fotomuur kunt creëren door met de verschillende hexagons een uniek beeld te vormen. Zo combineerden we enkele foto’s van onze meest memorabele reizen naar sprookjesachtige landen zoals Namibië en Bangladesh met een afbeelding van onze wonderlijke wereldbol en enkele foto’s van ons kleine wondertje. Meteen zorgde de unieke vorm van de foto’s en de mogelijkheid om zelf je eigen fotomuur te ontwerpen voor een bijzondere sfeer die we nooit met een andere wanddecoratie hadden kunnen bereiken.

“Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar wanneer ik naar mijn hexagon fotocollage kijk, ben ik gewoon sprakeloos. “

Een hexagon foto wanddecoratie

Al gauw ontdekten we in de canvascompany de gepaste partner in hexagoncrime. Een uiterst vriendelijke medewerker beantwoordde nog binnen dezelfde dag al onze vragen en enkele uurtjes later bestelden we maar liefst 9 hexagon foto’s aan een zeer aantrekkelijke prijs. Enkele dagen later was het dan zover en konden we niet snel genoeg het pakketje van de canvascompany openen om onze eigen unieke fotocollage te bewonderen. 9 juweeltjes van foto’s ontvouwden zich na het openen van het pakket. Het mag gezegd worden… de foto’s waren haarscherp afgedrukt en de hexagon wanddecoratie voelde zeer sterk en duurzaam aan.

Een fotocollage om U tegen te zeggen

Nu enkele maanden later nemen we van tijd tot stond nog weleens een momentje om ons gewoon voor onze eigen fotocollage te zetten en weer vol nostalgie naar het Aziatische verleden weg te dromen of om het meest unieke moment uit ons leven, de geboorte van onze kleine spruit, weer voor de geest te halen. Om nog maar te zwijgen van de vele oohhh’s en wauwwww’s van familie en vrienden! Met een hexagon foto aan de muur hebben we ons interieur dan ook een wonderlijke boost weten te geven. Wees er maar zeker van dat we binnenkort nog ergens in huis een hexagon foto wanddecoratie gaan tevoorschijn toveren.

Onze unieke deurposter
Een deurposter voor dat zomerse sfeertje

Nog een leuk idee: een unieke deurposter

Wist je trouwens dat we ondertussen ook nog een deurposter bij topdoek hebben besteld? Inderdaad, je hoort het goed… een deurposter. Geen kleintje die een derde van de deur bedekt, maar wel een zelfklevende poster op maat die meteen je hele ruimte dat extraatje geeft. We kozen hierbij voor een zomers sfeertje met wuivende palmbomen waardoor je zelf tijdens de koudste winterdagen dat streepje zomer in huis brengt.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.