World of Wonder

Fivelements

Wellness Resort: Fivelements

Met zijn 20.000 tempels heeft het Zuid-Aziatische Bali zijn naam als Eiland van de Goden niet gestolen. Het is op deze magische en mystieke plek dat het Fivelements resort zich als een goddelijke gift in de Balinese ondergrond wortelde. Het resort is niet alleen de ideale uitvalbasis om Bali zelf te ontdekken, maar het bevat ook een wereldvermaard healingcentrum dat een vitaliserende touch aan je verblijf zal geven.  Swasti Prapta Ring Bali.

Fivelements Bali: Harmonie van lichaam, geest en natuur

Binnen het Fivelements resort zijn de wellness- en healingfaciliteiten en behandelingen geïnspireerd door de Balinese manier van leven; steeds op zoek naar een perfecte harmonie tussen lichaam, geest en de omringende natuur. Hierbij worden de traditionele Balinese healingcultuur en de aspecten liefde, waarheid en leven hoog in het vaandel gedragen. Wie daarom als een beter en gezonder persoon wil terugkeren, zal binnen het fivelements resort zeker zijn gading vinden in behandelingen zoals Tro Kaya Parisudha (detoxificatie) en Panca Mahabhuta (revitalisatie en regeneratie).

Fivelements Bali: Zinneprikkelende gastronomische gerechten

De Fivelements Sakiti Dining Room vormt een ecovriendelijke en luxueuze eetaccommodatie omgeven door tropische waterpartijen en tuinen binnen het Fivelements resort. Dit uitzonderlijke restaurant biedt zijn gasten de keuze uit een rijk aanbod aan vegetarische en dagverse lokale schotels die het diverse clienteel, en zelfs de echte carnivoren, steeds weer op zinneprikkelende wijze verrassen. Fivelements Sakiti Dining Room neemt je als gast graag mee op een gastronomische ontdekkingstocht met als basis een verse en innovatieve keuken die niet alleen het lichaam, maar ook de geest zal voeden.

Fivelements Bali: Waar natuur, chakra’s en exclusieve suites hand in hand gaan

De filosofie van Fivelements Puri Ahimsa ervaar je pas volledig als je als bezoeker je eerste voetstappen in een van de 9 exclusieve suites van dit pareltje der wellness zet. Elke kamer wordt namelijk geflankeerd door de hypnotiserende ritmes van de heilige Ayungrivier die haar weg door de vallei en langsheen het resort zoekt. Een open veranda met zicht op de dichtbegroeide heuvelruggen en zijn watervallen en een openlucht badkuip die in pure natuursteen werd uitgehouwen, maken ook standaard deel uit van elke suite die Fivelements rijk is. Om zijn gasten helemaal in de stemming te brengen, koos men bij Fivelements bovendien voor een op maat gemaakt lichtontwerp waarbij de zeven kleuren van de chakras centraal staan zodat lichaam en ziel volledig één met de natuur kunnen worden.

Fivelements

Puri Ahimsa

Banjar Baturning, Mambal, Bali

Indonesië 80352

Fivelements boeken?Booking.com

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.