World of Wonder

the savoy

Wellness Resort in Londen: The Savoy

Perfect gelegen in het hart van een van de meest bruisende steden ter wereld en op de oevers van de majestueuze rivier de Thames ligt het sprookjeshotel The Savoy. Een iconisch hotel dat 125 jaar briljante geschiedenis uitstraalt en dat slechts op een steenworp van het kleurrijke Covent Garden gelegen is. Het hotel is niet alleen iconisch omwille van zijn perfecte ligging en zijn imposante uitstraling en decoratie, maar ook omwille van de uitmuntende spa- en wellnessfaciliteiten, de allerhande exclusieve activiteiten voor hotelgasten en de luxueuze accommodatie. Kortom, een totaalpakket dat een paar dagen Londen onvergetelijk zal maken.

The Savoy: zwembad

The Savoy: zwembad

The Savoy Londen: Een oase van rust en wellness in hartje Londen

In een stad die dag en nacht leeft, is een oase van rust en vredigheid misschien het allerlaatste wat je zou verwachten, maar toch kan je dit in The Savoy terugvinden. Beauty and Fitness is namelijk een privé-faciliteit gericht op gezondheid, relaxatie en wellness gesitueerd rond een 10 meter lang zwembad dat door natuurlijk licht besprenkeld wordt. Zoals de naam al aangeeft omvat het zowel een fitnessgedeelte voor de actieve gast als een menu van massages, facials en schoonheidsbehandelingen voor de gast die totale verwennerij hoog in het vaandel draagt. Voeg daar nog andere wellnessfaciliteiten aan toe en je begrijpt als snel waarom dit voor velen een onweerstaanbaar stukje van The Savoy vormt. Wie nog dit jaar The Savoy bezoekt, kan uitzonderlijk ook van het 125-jaar The Savoy Ritual genieten. 125 minuten van de meest exotische behandelingen.

The Savoy Londen: Top of the bill accommodatie

The Savoy telt 195 gastenkamers en 73 suites die allen in Edwardiaanse of Art Decostijl werden ingericht en waarvan de meeste een adembenemend zicht op de rivier de Thames bieden. Comfort en elegantie in combinatie met een discrete aanwezigheid van de meest moderne snufjes en technologische innovaties, dat is de filosofie achter de kamer- en suitedecoratie van dit prachtige hotel. Zelfs in de meest eenvoudige kamers kunnen gasten genieten van onder andere Wifi, een Loewe flat-screen televisie en een Vita Audio ipod docking station. Top of the bill qua accommodatie is de Royal Suite; een suite die zich over de volledige vijfde verdieping uitstrekt en die prachtige panorama’s over de stad en de rivier biedt. Het is deze suite die voor meer dan 3 miljoen Euro volledig gerenoveerd en uitgerust werd. 325 Vierkante meter aan pure luxe in het hartje van Londen!

The Savoy: Foyer

The Savoy: Foyer

The Savoy Londen: Exlusieve activiteiten voor The Savoy-gasten

Zoals het een luxehotel betaamt, maakt The Savoy ook het verschil wat exclusieve activiteiten betreft. Natuurlijk moet je tijd maken om de prachtige kantjes van Londen al laverend door de straten en langsheen architecturale pareltjes te ontdekken, maar wat afwisseling kan nooit geen kwaad. En net deze afwisseling kan door The Savoy zelf voorzien worden. Gelegen aan de Thames heeft het hotel zo een eigen pier. In perfecte samenwerking met The Savoy verzorgt de Woods-familie hier luxueuze plezierjachttochten langsheen de meest prestigieuze Londense bezienswaardigheden. Koninklijke gasten en beroemdheden aller landen gingen je al voor. Buiten een boottocht op de Thames kan je als hotelgast ook van de golf- en tennisfaciliteiten van de Wentworth Club genieten. Op slechts 45 minuten van centraal-Londen vind je hier een 18- en 9-hole golfparcours en verschillende onberispelijke tennisvelden.

The Savoy Boeken


Booking.com

The Savoy

Strand

Londen, WC2R 0EU

Verenigd Koninkrijk

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.