World of Wonder

beste lifestyle apps

What’s app: de beste lifestyle apps

De ene app is de andere niet en dat beseffen we maar al te goed. Net daarom verzamelden we voor deze keer een allegaartje van de beste lifestyle apps die er momenteel te vinden zijn. Van de passie voor tuinieren en reizen tot de liefde voor wellness, wij weten precies welke lifetysle apps ook jouw hart kunnen veroveren.

De beste lifestyle apps: Evernote

Je zult het zonder twijfel al wel eens hebben meegemaakt. Je loopt door de straten van een stad of al kuierend door het bos en als bij wonder heb je plots een briljante ingeving, maar heb je spijtig genoeg niets bij de hand om deze ingeving voor later te bewaren. Zoals zo vaak wordt het door de tijd heen vaak een vervlogen herinnering en sla je jezelf voor het hoofd omdat je de ingeving op het einde van de dag niet meer kunt herinneren. Evernote bespaart je hoofd heel wat denkwerk door een app aan te bieden waarin je aantekeningen kunt maken, foto’s kunt opslaan en zelfs spraaknotities mee kunt maken.

Toepassing: Gratis voor iPhone, iPad, Android en Windows Phone 7

Onze beoordeling: x x x

 

Evernote app

Evernote app

De beste lifestyle apps: MijnTuin App

Heb jij ook een passie voor al wat met planten, bloemen en tuinieren te maken heeft? Dan zal de mobiele app MijnTuin App een ware verademing zijn. Deze app is een verlengstuk van al wat je op de website MijnTuin.org kunt verwezenlijken. Mensen met groene vingers kunnen via deze app namelijk op de hoogte worden gehouden van tuintaken die ze moeten uitvoeren, een overzicht van de planten en bloemen in hun tuin bekijken, talrijke planteneigenschappen raadplegen en ervaringen met andere mensen delen. Zo is het niet alleen mogelijk om zelf reacties te plaatsen, maar om ook met tips en adviezen van andere tuinliefhebbers jouw eigen  tuin in een waar walhalla van groen om te toveren.

Toepassing: Gratis voor iPhone, iPad, Android en Windows Phone 7

Onze beoordeling: x x x x 

MijnTuin App

MijnTuin App

De beste lifestyle apps: Kayak

Kayak is een app die elke doorwinterde reiziger gewoon op zak moet hebben. Zoals de naam al aangeeft, houdt deze app je al peddelend op de juiste koers door zowel voor als tijdens het reizen een echte meerwaarde te bieden. Op zoek naar de beste deals als het op vluchten, hotels en het huren van een auto aankomt, kun je kayak gebruiken om de prijzen van verschillende maatschappijen in een handomdraai te vergelijken en nadien ook meteen het gewenste hotel te boeken. Kan kayak nog meer? Ja hoor, deze app toont je in een handig overzicht ook alle infonummers van vliegvelden en van de verschillende luchtvaarmaatschappijen…altijd bruikbaar om het uur van je vlucht te laten bevestigen.

Toepassing: Gratis voor iPhone, iPad, Android en Windows Phone 7

Onze beoordeling: x x x x 

Kayak app

Kayak app

De beste lifestyle apps: Fleurop

Vanaf nu is er geen excuus meer om je partner zo nu en dan niet met een bloemetje te verwennen. De app Fleurop stelt zijn gebruikers in staat om uit een uitgebreide reeks van boeketjes te kiezen en om eventueel ook bonbons of een kaartje toe te voegen. Wie bovendien voor 12 uur bestelt, kan zijn of haar boeket nog op dezelfde dag laten leveren. Met Valentijn en andere romantische momenten in het achterhoofd is er geen betere app om altijd bij de hand te hebben.  Hoe gaat het spreekwoord nu ook al weer…meisjes die bloemen dragen, mag je kussen zonder te vragen. Dat belooft!

Toepassing: Gratis voor iPhone, iPad en Android

Onze beoordeling: x x x x 

Fleurop app

Fleurop app

De beste lifestyle apps: SpaOnline.com

De grootste boekingswebsite, voor alle spa’s in Nederland, heeft onlangs haar eigen iPhone-app uitgebracht. Je ziet hiermee direct welke spa’s er bij jou in de buurt zijn, maar nóg fijner; welke aanbiedingen er op het moment lopen. Via SpaOnline.com krijg je altijd minstens 10% korting op de dagentrees en arrangementen, maar de korting kan tot wel meer dan 50% oplopen! Scheelt toch weer in je portemonnee, en dat allemaal verpakt in een gratis iPhone-app.

Uiteraard zie je vanuit de app ook welke faciliteiten een spa aanbiedt en hoe anderen het er hebben gehad. Zo weet je direct of het ook iets voor jou is. En zo met de feestdagen in december, is een saunabezoek – in deze koude tijd – natuurlijk ook een leuk geschenk aan een ander!

Toepassing: Gratis voor iPhone

Onze beoordeling: xxxxx

spaonline.com app

spaonline.com app

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.